SeaDream Yacht Club

“IT’S YACHTING, NOT CRUISING”

De term ‘cruising’ is door deze rederij vervangen door ‘yachting’! De garantie voor een zeereis in open, informele, vrije maar toch luxe sfeer. Een luxe en sportieve ervaring op ‘uw eigen’ jacht. Zo wil SeaDream het, zo voelt u het, zo ervaart u het. Culinair niveau van de hoogste orde, want SeaDream sleepte menige prijs in de wacht en verdiept zich intens in de wens van de klant. Dineren aan dek, tafeltje voor twee? Of met nieuw verworven vrienden op weer een ander tijdstip en locatie? Open zitting en persoonlijke aandachtvoor uw wensen en uw gezelschap maken het allemaal mogelijk. Gedurende de dag zijn er sandwiches en andere lekkernijen aan dek. De sommeliers schenken graag de (inbegrepen) huiswijn van de dag, maar staan open voor alle wensen voor een specifieke wijn.en geven advies. De hut biedt dezelfde luxe, die hier aan boord als standaard geldt: de beste stoffen, een volledig mediacenter eneen meer dan complete badkamer. Aan dek bevinden zich Balinese zonnebedden, voor twee personen, boven het niveau van de railing geplaatst, voor een onbelemmerd gezicht op zee. Al dan niet gebruik makend van de parasol kan men hier heerlijk lezen en ontspannen.Slapen onder de sterrenhemel? Deze droombedden worden hiertoe ’s avonds omgetoverd. De jachten hebben een ideaal formaat voorkleinere havens. En omdat SeaDream’s gasten actieve mensen zijn, die ook een avondbezoek in een haven op prijs stellen, is in de vaarschema’s regelmatig een verblijf van meer dan één nacht opgenomen.
Dranken en fooien zijn inbegrepen. Een droom op zee wordt werkelijkheid!

Alleenreizenden

U betaalt een toeslag van 100% op het basis 2-persoons tarief.

Dinerzittingen

Open zitting.

Drankprijzen

Dranken zijn inclusief (met uitzondering van exclusieve top wijnen en drankmerken).

Fooienbeleid

Fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

Kledingadvies

De sfeer aan boord is informeel. Overdag draagt u gemakkelijke vrijetijdskleding en ‘s avonds:
‘elegant casual’ (dames een cocktailjurk of broek met jasje en de heren een lange broek met overhemd, jas en das mag maar hoeft niet). Geen spijkerbroeken en t-shirts bij het diner.

In verwachting

Wanneer u 24 weken of langer zwanger bent op het moment dat de cruise eindigt, moet de rederij hiervan schriftelijk in kennis worden gesteld.

Kinderfaciliteiten

De minimumleeftijd is 12 maanden. SeaDream biedt geen kinderfaciliteiten aan.

Regels passagiers onder de 25 jaar

  • Alcoholconsumptie vanaf 21 jaar.
  • Casino toegang vanaf 18 jaar.
  • Minimum leeftijd hoofdboeker: 18 jaar. Passagiers jonder dan 18 jaar moeten worden vergezeld van een passagier die 18 jaar of ouder is. Indien dit niet een ouder is, dan moet een formulier worden ingevuld door ouder of wettelijke voogd waarin toestemming tot reizen wordt verleend.

Roken aan boord

Alleen toegestaan buiten op dek 3,4 en 6 maar niet tijdens maaltijden. In de hut en op de balkons mag niet worden gerookt. Pijp en/of sigaar roken mag alleen buiten op dek 3,4 en 6 maar niet tijdens maaltijden.

Classificatie

ico_star6_wblue

Kenmerken

  • Luxe cruises aan boord van intieme yachtschepen
  • All inclusive: alle niet-alcoholische en geselecteerde alcoholische dranken zijn inbegrepen, evenals de fooien
  • Vele watersportmogelijkheden vanaf het schip
  • Uitmuntende service, zeer hoge bemanning tot gast ratio
  • Verfijnd dineren, zowel binnen als buiten

Rederijlinks