Silversea Cruises

TRANSCENDING THE TRENDS

Deze ultra-luxe rederij heeft vanaf het begin een devies gehad: ‘de kunst van het reizen, de kunst van het goede leven te genieten’. Aan boord van Silversea ervaart u een speciale lifestyle, die de reis tot een ultieme herinnering zullen maken. Silversea Cruises creëert ongekende zeereizen en met de kustlijn in zicht wachten vele verrassende havens. Alle accommodaties aan boord zijn suites en 80% daarvan beschikt over een eigen teakhouten verandaHoffelijkheid en gastvrijheidblijken niet alleen uit de aangeboren glimlach van de bemanning, maar eveneens uit het feit dat wijn, champagne, frisdrank en gedestilleerde drankjes allemaal bij de cruiseprijs zijn inbegrepen. Zelfs in de suite is uw favoriete drankje voorradig. Niemand verwacht een fooi, want ook die is inbegrepen. Geen vaste tafel, geen vaste tijd, geniet tijdens één open zitting en blijf zo lang u wenst aan tafel. Ontbijten of à la carte dineren in de sfeer van de eigen suite? Uiteraard wordt dit verzorgd. Er is een volledig spectrum aan entertainment : klassieke optredens, jazz ensembles, shows, maar ook lezingen op het gebied van wijn en spijs van thema-experts en beroemdheden behoren tot het programma. Op die manier krijgen de excursies en havens een heel andere dimensie. Overigens regelt Silversea doorgaans een bus naar het centrum van de stad, als u geen georganiseerde excursie wilt maken, maar op eigen gelegenheid op ontdekkingsreis wilt gaan. Op de vier luxe schepen varen slechts 300 of 400 gasten gelijktijdig mee en juist dat is de garantie voor de meest persoonlijke service en intieme sfeer, die u zich tijdens een cruise kunt voorstellen. Een cruise aan boord van Silversea Cruises is van een uitzonderlijke klasse en garandeert u voortreffelijke verwennerij.

Alleenreizenden

U betaalt een toeslag van 25% tot 100% op het basis 2-persoons tarief afhankelijk van de hutcategorie.

Dinerzittingen

Open zitting.

Drankprijzen

De meeste dranken waaronder champagne, wijnen, sterke drank, speciale koffies en flessenwater zijn inclusief

Fooienbeleid

Fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

Kledingadvies

Overdag gemakkelijke vrijetijdskleding en ‘s avonds:
‘casual’ (dames een jurkje, rok of broek met blouse en de heren een lange broek met overhemd) of
informal’ (dames een jurk of broek met jasje en de heren een lange broek met jasje, das mag maar hoeft niet) of
formal’ (dames een cocktailjurk of avondjurk en de heren een donker pak of smoking).

Cruises van een week hebben gemiddeld 2 formele avonden. Langere cruises hebben 3 tot 4 formele avonden.

In verwachting

U wordt niet meer toegelaten aan boord bij een zwangerschap vanaf 24 weken aan het begin of tijdens de cruise. Bij een zwangerschap tot 24 weken moet een (engelstalige) medische verklaring van de huisarts overlegd worden, waarin is vermeld dat u gezond bent en fit om te reizen.

Kinderfaciliteiten

De minimumleeftijd is 6 maanden. Op de Silver Explorer is de minimum leeftijd 12 maanden. Er zijn geen kinderfaciliteiten en de rederij is niet specifiek op kinderen ingesteld.

Regels passagiers onder de 25 jaar

  • Alcoholconsumptie vanaf 21 jaar.
  • Casino toegang vanaf 18 jaar.
  • Minimum leeftijd hoofdboeker: 21 jaar. Passagiers jonder dan 18 jaar dienen te worden vergezeld door een passagier van 21 jaar of ouder.

Roken aan boord

Alleen toegestaan op daarvoor aangewezen plaatsen. In de hut/suite en op het balkon van de hut/suite mag niet worden gerookt. Pijp en/of sigaar roken mag alleen in de sigaren lounge en op daarvoor aangewezen plaatsen buiten.
Klik hier voor uitgebreide informatie  waar wel en waar niet mag worden gerookt aan boord van de Silversea schepen.

Classificatie

ico_star6_wblue
ico_star5_plus_wblue

Kenmerken

  • Exclusieve cruises met uitstekende service en entertainment
  • Gevarieerde vaarschema’s met zeer uitgebreide excursiemogelijkheden
  • All inclusive: alle niet-alcoholische en geselecteerde alcoholische dranken zijn inbegrepen, evenals de fooien
  • ’s Avonds stijlvol dineren in open zitting met gala-avond
  • Butlerservice inbegrepen bij alle suites

Rederijlinks