Star Clippers

Star Clippers, ontdek de perfecte zeilvakantie waarbij traditie naadloos aansluit op de moderne gemakken en het comfort van deze tijd. Aan boord van de zeilschepen van Star Clippers heerst een ontspannenen informele, doch elegante sfeer. De bemanning is vriendelijk, voorkomend en behulpzaam. Bent u een zeilliefhebber dan kunt u de officieren en bemanning een handje helpen bij het hijsen van de zeilen. Houdt u van een sportieve uitdaging, klim dan in de mast! Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om lekker te luieren in een comfortabele dekstoel, een boek te lezen of verkoeling te zoeken in het zwembad. De keuken aan boord is internationaal en bij het ontbijt- en lunchbuffet is er volop keuze uit warme en koude gerechten. ’s Avonds wordt in één open, informele, zitting gedineerd. De vaarschema’s zijn zeer aantrekkelijk en afwisselend. Van de zonovergoten Mddellandse Zee naar exotische bestemmingen in het Verre Oosten, de Pacific of de Caribbean. Vanwege hun grootte en diepgang kunnen de Clippers komen waar grotere schepen verstek moeten laten gaan. Ze gaan vaak voor anker in een kleine, idyllische baai waar diverse watersporten zoals waterskieën en snorkelen kunnen worden beoefend. En hebt u trek gekregen dan kunt u genieten van een overheerlijke barbecue die de bemanning geruisloos en efficiënt op het strand voor u heeft klaargezet. Star Clippers, synoniem voor zeilen, sportief, zon, zee en strand. Star Clippers betekent relaxen en genieten!

Alleenreizenden

1 persoons garantiehutten zijn beschikbaar. Prijzen staan vermeld op deze site.

Dinerzittingen

Open zitting.

Drankprijzen

Frisdrank v.a. € 2,00
Bier v.a. € 3,00
Wijn glas v.a. € 4,50
Wijn fles v.a. € 24,00
Whisky etc. v.a. €  5,50
Cocktail v.a. € 6,50

Alle prijzen zijn exclusief de service toeslag van 12,5% (zie ook bij fooien) en zijn aan wijziging onderhevig.

Fooienbeleid

Een bedrag van € 8,- p.p.p.d. wordt op de boordrekening berekend. U kunt er ook voor kiezen om op de laatste dag een enveloppe in te leveren.
Drankjes worden op de eindafrekening met een servicetoeslag van 12,5% verhoogd.

Kledingadvies

De sfeer aan boord is informeel. Overdag draagt u gemakkelijke vrijetijdskleding en ‘s avonds dragen de dames een jurkje, rok of broek met blouse of trui en de heren een lange broek met overhemd. Jasje mag maar hoeft niet.

In verwachting

Star Clippers behoudt zich het recht voor om vrouwen die langer zwanger zijn dan zes maanden niet aan boord te accepteren.

Kinderfaciliteiten

Er is geen minimumleeftijd voor kinderen. De rederij biedt geen kinderfaciliteiten en is niet op kinderen ingesteld.

Regels passagiers onder de 25 jaar

  • Alcoholconsumptie vanaf 21 jaar.
  • Minimum leeftijd hoofdboeker: 18 jaar.

Roken aan boord

Alleen toegestaan aan dek op het voorschip. In de hut en op de balkons mag niet worden gerookt. Pijp en/of sigaar roken mag alleen aan dek op het voorschip.

Classificatie

ico_star4_plus_wblue
ico_star4_wblue

Kenmerken

  • Authentieke zeilschepen
  • Persoonlijke service: maximaal 170 of 227 gasten
  • Informele sfeer, u kunt dineren met wie en wanneer u wilt
  • Comfort vergelijkbaar met een privé jacht
  • Uitgebreide keuze uit watersporten
  • Bezoek aan kleine charmante havens

Rederijlinks

Let op!! Genoemde prijzen zijn ter indicatie. Voor de actuele prijzen verwijzen wij u naar de website van de rederij.